Amusing Walls

Jouw muren, jouw smaak, jouw maat!

Mijn beelden, mijn maat of jouw maat?
Ik heb standaard maten voor mijn producten, maar wil je een eigen maat? dat kan ook, zo betaal je enkel de m² die je nodig hebt en heb je geen afval. Vraag hier een offerte voor (vrijblijvend).

Wil jij je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, gang en keuken laten uitblinken met enkele mooie blikvangers? Geen kale muren meer maar amusante muren, leuk om naar te kijken. Ik kan je helpen met drukwerk op een mooi en kwalitatief CANVAS, STICKER of FOTOBEHANG voor binnen in huis.
Of misschien met onze BANNER of DIBOND dat buiten (en binnen) gebruikt kan worden voor bv het opvrolijken van je terrasmuren.
Niet alleen voor de PARTICULIEREN maar ook voor de ZAKELIJKE klanten die hun pand/zaak een eigen jasje willen aandoen zodat de klanten niet in een saaie ruimte moeten zitten maar geamuseerd worden door de bekleding van de muren.

Hier vindt je een groot deel van mijn foto’s en ontwerpen maar ik kan natuurlijk ook jou foto gebruiken voor het drukwerk. Alles kan ook op jou eigen maat besteld worden, neem hiervoor contact op met mij.

Eigen foto en/of eigen maat? Dit kan enkel op aanvraag, mail mij gerust voor meer info! ik help jou persoonlijk verder met de opmaak en bestelling.Voor de RETRO liefhebbers kan ik ook retro behang aanbieden met de vorm die jij wil in de kleur die jij wil. In samenwerking met een topdrukker kan ik topkwaliteit behang leveren, dus geen gewoon papier maar gedrukt op hoge kwaliteit vliesbehang of vinyl behang! En op maat van jouw muur!
Dit kan nu enkel op aanvraag, mail mij gerust voor meer info!


Promoties – acties – kortingen